۰۲۱-۸۸۳۴۸۶۸۰ info [at] azomite.ir
بر طبق آمار جهانی، از سال ۱۹۸۵ میلادی که اولین برآورد از مزارع ارگانیک و سطح زیرکشت آن در دنیا صورت گرفت تاکنون تعداد زیرکشت مزارع ارگانیک در دنیا سیری صعودی داشته و این نشاندهنده تقاضای روزافزون برای محصولات زیستی و ارگانیک در جهان است.
در سال های اخیر خیار ارگانیک نزد چینی ها محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. در مقایسه با خیار طبیعی، خیار ارگانیک نه تنها ترد و دارای اندازه معقول است بلکه طعم تازه هم دارد.
یک متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی مراحل تولید برنج ارگانیک را تشریح کرد. برای این کار، از بذر سالم، عاری از آفت و بیماری، بدون دستکاری ژنتیکی که بومی است, استفاده کنیم.
کشاورزی ارگانیک یک نظام مدیریت تولید است که موجب افزایش سلامت کشت بوم از نظر تنوع زیستی، چرخه طبیعی عناصر غذایی و فعالیتهای میکروبی و زیستی خاک میشود.
کشاورزی ارگانیک سیستم کاملاً استاندارد از مزرعه تا مرحله تولید (دامی، دارویی، آرایشی و بهداشتی) است. حتی علوفه ای که برای دام مصرف می شود، باید کاملا طبیعی باشد.
آینده انسان در گرو همنوایی بیشتر با طبیعت باشد و این موضوع از ابعاد تکاملی کاملا به اثبات رسیده است. این موضوع بخصوص در فعالیت های کشاورزی و تولید مواد غذایی ضرورت بیشتری پیدا میکند.
پکیج ۳۲ اونسی ازومایت
پکیج ۱۲ اونسی ازومایت
کیسه ۲۰ کیلویی ازومایت
واکنشهای فیزیولوژیکی دو رقم گوجه فرنگی به کود ازومایت تحت تنش خشکی
اثر استفاده از اِزومایت بر تولید پسته در ایران
تأثیر ازومایت بر تولید سیب زمینی در ایران
نتایج بررسی استفاده از ازومایت برروی گندم
محصول به سبد خرید شما اضافه شد.