میزان مصرف ازومایت در صیفی‌جات

بررسی میزان مصرف و نحوه استفاده کود ارگانیک ازومایت (AZOMITE) برای صیفی‌جات
 
نام محصول: خیار
میزان مصرف کود: ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: گوجه فرنگی
میزان مصرف کود: ۱۰۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: ذرت
میزان مصرف کود: ۹۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: ذرت علوفه‌ای
میزان مصرف کود: ۹۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: ذرت شیرین
میزان مصرف کود: ۱۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: بادمجان
میزان مصرف کود: ۸۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: فلفل
میزان مصرف کود: ۸۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: برنج
میزان مصرف کود: ۸۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: ۵۰٪ همزمان با آماده‌سازی زمین|  ۳۵٪ در زمان پنجه زنی | ۱۵٪ در زمان خوشه‌دهی
 
نام محصول: سیب زمینی
میزان مصرف کود: ۱۰۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: سیب زمینی شیرین
میزان مصرف کود: ۸۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: مارچوبه
میزان مصرف کود: ۱۲۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: سال اول همزمان با آماده‌سازی زمین ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت – سال‌های بعد ۱۲۰ کیلوگرم ازومایت
 
نام محصول: لوبیا
میزان مصرف کود: ۷۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: کلم
میزان مصرف کود: ۷۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: هویج
میزان مصرف کود: ۲۰۰ تا ۲۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: کاهو
میزان مصرف کود: ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار      
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: بادام زمینی
میزان مصرف کود: ۸۰ تا ۱۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: سویا
میزان مصرف کود: ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: اسفناج
میزان مصرف کود: ۸۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: چغندر قند
میزان مصرف کود: ۱۰۰ تا ۱۴۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: نیشکر
میزان مصرف کود: ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: تنباکو
میزان مصرف کود: ۱۲۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: هندوانه
میزان مصرف کود: ۱۲۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: توت فرنگی
میزان مصرف کود: ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: زعفران
میزان مصرف کود: ۳۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار
نحوه و زمان مصرف کود: ۵۰٪ همزمان با آبیاری شهریورماه|  ۵۰٪ همزمان با زردآب بهاره
 
نام محصول: سبزی خوردن
میزان مصرف کود: ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول: علوفه/ یونجه
میزان مصرف کود: ۲۰۰ تا ۲۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: ۲ تا ۴ بار در سال تکرار شود.
 
نام محصول: چمن
میزان مصرف کود: ۲۰ تا ۲۵ کیلوگرم ازومایت در مترمربع  
نحوه و زمان مصرف کود: ۲ تا ۴ بار در سال تکرار شود.
 
مصرف ازومایت برای گلدان‌های خانگی
میزان مصرف کود: ۲.۵ گرم ازومایت برای هر اینچ قطر گلدان
نحوه مصرف کود: یک قاشق چای‌خوری به ازای هر 5 سانتیمتر قطر گلدان با خاک سطحی گلدان مخلوط گردد، سپس آبیاری انجام شود.
 
مصرف ازومایت برای بوته‌ها و درختچه‌ها
میزان مصرف کود: ۲۰۰ تا ۴۵۰ گرم ازومایت به ازای هر گیاه
نحوه مصرف کود: بر روی سطح خاک اطراف گیاه ریخته شود و با خاک سطحی، کاملا مخلوط گردد، سپس آبیاری انجام شود.
 
مصرف ازومایت برای خاک بستر
میزان مصرف کود: ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ گرم ازومایت در یک متر مکعب (معادل ۱۰۰۰ لیتر خاک)
نحوه مصرف کود: با خاک بستر کاملا مخلوط گردد، سپس ترکیب حاصله جهت کاشت، استفده گردد.
 
مصرف ازومایت در کمپوست
میزان مصرف کود: ۲۰ تا ۲۵ کیلوگرم ازومایت در ۱ تن مواد اولیه
نحوه مصرف کود: قبل از شروع پروسه تولید با مواد اولیه ترکیب گردد.
 
مصرف ازومایت در کشت هیدروپونیک
میزان مصرف کود: ۶ تا ۸ قاشق چای‌خوری ازومایت در ۱۰ لیتر
 
در صورتی که هرگونه ابهام یا سوالی در مورد نحوه و میزان مصرف کود ارگانیک ازومایت داشته باشید، با ما تماس بگیرید. خوشحال می‌شویم در خدمتتان باشیم.
 


اِزومایت (®AZOMITE) | کود ارگانیک - کود کامل

نظرات


 
توضیح: نظراتی که درج می شود، صرفا نظرات شخصی افراد است و لزوماً منعکس کننده دیدگاههای ' ازومایت' نمی باشد.
 

نظر شما